Thank god I met you!

Eén van de leukste dingen in het leven vind ik absoluut het inspireren en geïnspireerd of verrijkt worden.

De momenten die me verrijken zijn op een aantal jaar exponentieel toegenomen via het werk als zelfstandig psycholoog-seksuoloog. Ik krijg op deze manier de kans om mensen te ontmoeten die vaak een stevig rugzakje aan levenservaring hebben en strategieën blijven ontplooien om met de moeilijke momenten in het leven om te gaan. Een dikke merci aan al mijn cliënten om me te vertrouwen en me deel te laten uitmaken van je proces.

Daarnaast is mijn yoga opleiding in Thailand een eye opener geweest om het grotere plaatje van het leven te zien. Wanneer ik het bos door de bomen niet meer zie, is het een tool om te aarden en me verbonden te voelen. Ik ontdekte bovendien dat yoga en spiritualiteit niets zweverig is maar net heel no nonsense en aandacht voor het nu stimuleert.

Ten slotte zijn er die gezellige koffiemomenten met vrienden waar we elkaar prikkelen met grote levenswijsheden, kleine life hacks en elkaar boosten in wie we zijn en wat we doen. Danku danku danku.

Dit zijn de sprankeltjes die mij zin geven. Graag maak ik gebruik van deze blogruimte om te delen wat me bezighoudt, voornamelijk op therapeutisch vlak. Zo hoop ik een zaadje te kunnen planten bij iedereen die mee leest, om inzichten op te doen en meer liefde voor zichzelf en anderen te cultiveren. Voel je vrij om te reageren en ideeën te delen. Op die manier blijf ik groeien, als therapeut en als mens.

Warme groetjes,

INTIMICHI ⋅ Michelle Hufkens Klinisch Psycholoog Seksuoloog & Yogatherapeut Antwerpen

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: