Sexual Empowerment praktische gids

Over het boek

De Sexual Empowerment praktische gids is een uniek boek dat vrouwen* ondersteunt om meer in hun sensuele en seksuele kracht te staan. Het bevat tools en rituelen om de intieme relatie met jezelf te herstellen en versterken, jezelf beter te leren kennen op seksueel vlak én communicatietips om assertief en constructief te praten over seks.


Na integratie van de rituelen in je dagelijks leven zal je zelfvertrouwen groeien en je genot intenser zijn. Natuurlijk ga jij na aankoop zelf dit mooie proces aan. Indien het je fijn lijkt om dat onder begeleiding en samen met enkele andere prachtige vrouwen te doen, raad ik aan om de Sexual Empowerment workshop reeks te volgen.


Je voelt je lekkerder in je vel, plant gemakkelijker kwalitatieve zelfzorg momenten in, begrijpt je seksueel verlangen/libido en opwinding beter én je ervaart meer comfort in het bespreekbaar maken van alles wat met seks en intimiteit te maken heeft.

* Mensen die zich identificeren als vrouw; vulva-owners; vulva lovers

Sexual Empowerment praktische gids

Sta meer in je sensuele kracht aan de hand van dit pakket vol tools om je te ondersteunen in liefdevol contact, zelfzorg en genot. De prijs is inclusief verzending binnen België. Stuur een e-mail naar michellehufkens1@gmail.com: – Indien de betaling niet lukt via Paypal – Indien je in Gent woont (je hoeft dan geen verzending te betalen) – Indien je buiten België woont – Indien je het boek wil verdelen (informatie rond wholesaleprijzen)

€40.00

Testimonials

Ik heb deze week jouw ‘Sexual Empowerment’ gids ontvangen. Wat een fijne verrassing. Ik kon het niet laten om er al snel even door te bladeren: wat een mooi uitgegeven boekje, hartverwarmende foto’s, zachte illustraties, boordevol inspirerende informatie, tips & vragen. Wat fijn om zo’n cool boekje te ontvangen. Duizendmaal dank. Ik heb alvast heel veel zin om erin te duiken.

— Julie

Ik vind het de max om vanuit de ‘safety of my home’ op verkenning te gaan. Heel fijn en inspirerend!

— Sophie