Sexual Empowerment praktische gids

Over het boek

Het is een praktische gids voor vrouwen* om meer in hun sensuele en seksuele kracht te staan. Het bevat tools en rituelen om de intieme relatie met jezelf te herstellen en versterken, jezelf beter te leren kennen op seksueel vlak én communicatietips om assertief en constructief te praten over seks. Het is een bundeling van heel wat zaken die aan bod komen tijdens de sexual empowerment workshops maar het is ook ideaal om thuis zelf (of met close ones) mee aan de slag te gaan.


* Mensen die zich identificeren als vrouw; vulva-owners; vulva lovers

Hell yeah, give me that love!

Sexual Empowerment praktische gids

Sta meer in je sensuele kracht aan de hand van dit pakket vol tools om je te ondersteunen in liefdevol contact, zelfzorg en genot. De prijs is inclusief verzendkosten. ! Ik ben even met vakantie: Bestellingen worden vanaf 19 juli verzonden ! Stuur een e-mail naar michellehufkens1@gmail.com: – Indien de betaling niet lukt via PayPal – Indien je in Gent woont (je hoeft dan geen verzending te betalen)

€40.00

Testimonials

Ik heb deze week jouw ‘Sexual Empowerment’ gids ontvangen. Wat een fijne verrassing. Ik kon het niet laten om er al snel even door te bladeren: wat een mooi uitgegeven boekje, hartverwarmende foto’s, zachte illustraties, boordevol inspirerende informatie, tips & vragen. Wat fijn om zo’n cool boekje te ontvangen. Duizendmaal dank. Ik heb alvast heel veel zin om erin te duiken.

— Julie

Ik vind het de max om vanuit de ‘safety of my home’ op verkenning te gaan. Heel fijn en inspirerend!

— Sophie