Coaching

Voor begeleiding rond sexual empowerment, seksuele hulpvragen – en spanningsklachten kan je bij ons terecht voor jou individueel, als koppel alsook voor groepssessies.

Michelle werkt vanuit een kader dat een combinatie maakt van zowel wetenschap binnen de seksuologie en psychologie alsook meer lichaamsgericht/embodied – energetisch werk. Het is van belang dat je gemotiveerd bent om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor je kwaliteit van leven en dat je bereid bent ook zoveel als mogelijk thuis in je dagelijks leven aandacht te hebben voor integratie.

Je kan meer lezen over het therapeutische kader en de achtergrond van waaruit de holistische sessies opgebouwd zijn via volgende links:

Sekstherapie
Energiewerk – Reiki
Psychologische begeleiding
Yoga & meditatie

Een individuele sessie duurt 1,5 uur en kost 150 euro.

Naast individueel werk kan het ontzettend waardevol zijn om doorheen een proces begeleid te worden in groep, elkaar te kunnen inspireren en zo op een relatief korte tijd veel te verwezenlijken. Michelle is erg gepassioneerd door de Sexual Empowerment reeks en kondigt ook met trots haar nieuwe baby en opvolg traject Stay Sensual aan.

Sexual Empowerment workshop reeks
Stay Sensual Stay Sane


Indien de drempel nog groot is om samen te werken kan je ook altijd starten met het Sexual Empowerment boek. Dit is een praktische gids om je vanuit de veiligheid van je eigen thuis te ondersteunen in meer vitaliteit, zelfzorg en voldoening gevende seksualiteit. Daarnaast kan je ook aan de hand van de unieke yogareeks speciaal gecreëerd rond sexual wellness & vitaliteit genieten van de effecten die zich voordoen van zodra er aandacht gaat naar deze thema’s.

Zowel het boek als de yogareeks kan je aankopen via de shop!

Blog at WordPress.com.