• SUPER TEVREDEN over de workshop, goed dat de 3 weken achter mekaar vallen (zo blijft het contact met de groep ook wat ‘behouden’, parkeergelegenheid was prima, blij dat ik mij op zaterdagmiddag hiervoor heb kunnen vrijmaken. Echt enorm mooie praktijk, mooie setting gecreëerd.
  • Ik vond de opbouw van de workshops ook supergoed, de eerste workshop was voor mij superverhelderend en gaf zo een zekere ‘rust’: het moet niet allemaal perfect gaan, wat is zelfs perfect. De perfecte lancering om in de weken erna een beetje dieper te graven. De info werd ook op een ‘vatbare’ manier gegeven, waardoor deze quasi meteen kon toegepast worden (als je er de tijd en mentale ruimte voor kon vrij maken toch – daar moet ik nog wat aan werken). Het ‘handboek’ is hierbij een perfecte tool!
  • Persoonlijk had ik het meeste moeite met de meditatie-oefeningen, maar ik had eigenlijk ook nog nooit gemediteerd. Kan soms wat averechts werken voor mij, zo een gevoel opdragen van geforceerd ontspannen – wat natuurlijk nooit werkt. De yoga kan mijn gedachten wat meer afleiden door op de bewegingen te focussen en niet zozeer op ‘mijn hoofd’ en kan ik daardoor ook beter toepassen – ook thuis!
  • Wat beviel mij het meest: OMG DIE BORSTENGEBAKJES. En apart from the food, het warme kader waarin we telkens onthaald werden, de ruimte die er was om te spreken. Denk niet dat er één stukje uit te kiezen valt, het is het geheel dat het zo de moeite maakte.
  • Wat de workshop beter zou hebben gemaakt: misschien de uren van 14-18u maken? We gingen vaak ‘over tijd’, wat in principe nooit een probleem was, maar de ‘haast of twijfel’ om er nog iets bij te willen doen is zo zonde. (stiekem keek ik soms ook op de klok en dacht ik: nog maar 40 minuten?? we gingen nog zo veel leuke dingen doen!)

    Rest mij alleen nog te zeggen: BEDANKT voor de mooie organisatie! Het helpt, we maken vooruitgang – babysteps. 

Dorine