Katrien R.

Ik heb ongelooflijk hard genoten van de stay sensual stay sane journey. Van de talrijke thema’s die aan bod kwamen, de verbindende calls, de leuke live bijeenkomsten tot Michelle als fantastische gids… het zat perfect in elkaar. 

De combinatie van podcasts, reflectiebundels en meditaties die in elke module aangeboden werden zorgde een ideale mix van leren en voelen. Er zitten ongeloofelijk veel geweldige tools tussen die me tijdens het traject enorm hebben geholpen dichter bij mezelf te komen en die ik hopelijk nog mijn hele leven ga blijven gebruiken. Sommige modules waren confronterend en verdiepend, andere waren boeiend en gewoon heel leuk. Het steeds opdagen om met al de content aan de slag te gaan was uitdagend, maar het telkens opnieuw zelf kiezen om het dan ook te doen verrijkte de ervaring.

De zoom calls waren een heel fijne gelegenheid om met de andere deelnemers te verbinden, ervaringen uit te wisselen en ruimte voor elkaar te maken. Ik voelde mee er steeds heel gedragen, zowel door Michelle als door de andere deelnemers. Ook de live bijeenkomsten waren voor mij telkens een schot in de roos, waarbij ik dingen gedaan heb die ik nooit gedacht had te doen, laat staan zalig te vinden. En kijk nu: na de twerkshop gaat er bijna geen dag voorbij waarin ik niet heel even twerk .

Michelle is gedurende dit alles een geweldige gids die te werk gaat met de voor mij perfecte balans tussen kennis ter zake, gevoel en intuïtie. Het is echt een heel mooi traject waarin ik me dichter bij mezelf heb gevoeld, gelachen, gehuild, gedanst… en boordevol tools die ik nog de rest van mijn leven ga kunnen gebruiken.

Nog eens heeeeel erg bedankt voor het fijne traject en tot binnenkort in I Stay.

Blog at WordPress.com.