Margaux

Heb er heel erg van genoten en super blij en dankbaar dat ik kon meedoen! Zou het iedereen aanraden! 

Vanaf de eerste workshop voelde ik me meteen heel welkom en thuis in de groep en werd er een openheid gecreëerd om vragen te stellen en je vooral niet te schamen om dingen te delen. Iedereen had duidelijk een groot respect heeft voor elkaars privacy. Er was een perfecte balans tussen informatie die gedeeld werd en ervaring van de groep die werd uitgewisseld. Het fijne is dat je in een groep terecht komt met allemaal vrouwen met een andere achtergrond / leeftijd en dat maakt de workshops extra interessant.

Michelle deelt (duidelijk gepassioneerd :)) interessante en toegankelijke informatie die up to date is en die aanzet tot experimenteren. Ze nodigt uit je eigen lichaam te (her)ontdekken en te zoeken naar jou eigen ‘seksuele taal’.
Je voelt dat Michelle weet waarover ze spreekt en dit op een boeiende en hapklare manier kan overbrengen naar de groep. De balans tussen het wetenschappelijke en spirituele maakt het voor mij extra interessant.

De workshops zijn heel goed opgebouwd en ook heel fijn dat het uit drie verschillende weekends bestaat (mogen er van mij gerust 4 zijn :)). Ook fijn dat er telkens een klein reflectie moment voor thuis werd meegegeven. Het lichaamsgerichte / yoga gedeelte zou misschien leuk zijn om elke sessie mee af te sluiten. Maar dat is dan ook de enige opmerking / suggestie die ik heb.

Ik heb er heel erg van genoten en voor mij is dit het startschot om mijn seksuele zelf te herontdekken.

Blog at WordPress.com.