About

Intimichi* kwam tot leven om mensen te ondersteunen lekkerder in hun vel te zitten, toegang te vinden tot hun sensuele – seksuele zelf en meer verbinding te ervaren met zichzelf en anderen. Onze missie is om jou, je omgeving en op grotere schaal de samenleving te ondersteunen richting meer bewustzijn en sekspositiviteit. Graag werken wij diep therapeutisch (lees: ‘tot op celniveau’) met een speelse rand en een vleugje magie. We willen de drempel verlagen om hulp in te schakelen voor mentale, seksuele – en relationele gezondheid door het spreken op events en het hosten van workshops. Ongeacht het format – in de praktijk, op een groepssessie of bij een event – zullen we steeds te werk gaan vanuit ons hart en aangepast op maat, aan de noden van de context.

Uitspraak en betekenis〖 Intimachie〗: Samenvoeging van ‘intimacy’ en Michelle. Sommige mensen spreken het graag met een Italiaanse tongval uit ‘Intimiiichi’ of net heel stoer ‘IntimiG’. Zolang je bij die laatste even aan de G-spot denkt is het voor ons allemaal oké!

Hi, Ik ben Michelle Hufkens, oprichter van Intimichi. Met mijn achtergrond binnen klinische psychologie en seksuologie, yoga en energiewerk probeer ik mensen dichter bij zichzelf te brengen. Ik start binnenkort een Hypnose opleiding waarvan ik hoop dat ze mooi te integreren valt met het energiewerk dat ik doe voor diepgaande transformatie. Ik woon en werk in Gent, ben afkomstig uit de Kempen en vertoef graag aan zee om uit te waaien en te surfen. Als jonge, open-minded en nieuwsgierige vrouw heb ik als doel open gesprekken uit te lokken over thema’s als intimiteit en seksualiteit. Ik geloof erin dat we op deze manier taboes kunnen doorbreken en de mogelijkheid creëren om te groeien richting meer zelfzekerheid, seksuele vrijheid en speelsheid maar boven alles een meer zorgzame relatie met onszelf en met anderen.

Klik hier om meer te lezen over mijn aanbod.

Wat me daarnaast kenmerkt is dat ik heel graag deel met anderen wat mij energie geeft en inspireert, vandaar ook het blog stukje op deze website. De thema’s gaan van seksuele educatie tot yoga & surf getaways. 

Heb je vragen over therapie, het organiseren van workshops of wil je graag eens samen zitten voor een nieuw project, aarzel dan niet om me een mailtje te sturen. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

Sinds maart 2022 is Intimichi een love doctor rijker. Lees verder om Gabriela te leren kennen die individuele – en koppelbegeleiding op zich zal nemen.

Warme groeten,
Michelle

Master Klinische Psychologie UGent
Permanente Vorming Klinische Seksuologie UZGent
Yoga docentenopleiding All Yoga Thailand
Reiki Master opleiding Thespacewithinme & Isabelle Grey

Erkenningsnummer Psychologencommissie: 932116820
Visumnummer: 261702
Aangesloten bij VVKP & BFP
Aangesloten bij VVS

Gabriela, also known as Gabi, is een jonge vrouw die werkt als seks- en relatie counselor/therapeute in Antwerpen. Ze is geboren in Polen en opgegroeid in de stille Kempen. Haar hart is ze verloren aan de stad maar af en toe gaat ze ook graag op avontuur in de natuur. Ze is iemand die ernaar streeft dat iedereen zijn sensuele, seksuele zelf kan zijn en probeert te balanceren tussen vrouwelijke en mannelijke energie (yin en yang).

Met een economische en pedagogische achtergrond heeft ze ook andere invalshoeken. Gabriela heeft affiniteit met orgasme, seksueel verlangen, laag/hoog libido, pijn (vaginisme/vulvodynie) erectiestoornissen, pornoverslavingen, etc.

Ze is een echte “pleasure seeker” en zoekt genot in allerlei vormen in het leven. Haar lievelingsvraag is: Wat geeft jou genot? Samen gaan jullie op zoek naar een aangenamer, speelser, zelfzekerder seksleven voor jezelf en/of met je partner. Een ware erotic intelligence communicator, die mee jouw erotische taal leert lezen en spreken.

seksuolooggabi@figur.be

Blog at WordPress.com.