Begeleide trajecten

Bij interesse in het werken rond persoonlijke, relationele, seksuele en spirituele ontwikkeling ben je hier aan het juiste adres. Je bent welkom voor één op één begeleiding, als koppel alsook voor groepssessies. Daarnaast engageren we ons graag voor events, retraites, lezingen en workshops op verplaatsing. Je kan meer lezen over Michelle en samenwerkingspartners op de ‘About & Partners’ pagina.

In short: Michelle heeft na jaren klassieke psychotherapie gekozen om vanuit een holistisch mindbodysoul kader te werken dat wetenschap binnen de seksuologie en psychologie combineert met meer lichaamsgerichte en energetische methodes, zoals reiki en hypnose.

We bespreken bij intake vanuit welk opzet we van start gaan. Graag werk ik vanuit een fijn contact waarbij het veilig is om bij jezelf de verschillende lagen te exploreren van het mentale, emotionele, fysieke en energetische lichaam. Bij de sessies kan je het volgende verwachten: intentie zetten, gesprek, spiegels voorgehouden worden, suggesties, energetisch intunen, eventueel nazorg via email en focus op integratie in je dagelijks leven. Niets moet en met wat er naar boven komt, gaan we aan de slag.


Het is van belang dat je gemotiveerd bent om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor je kwaliteit van leven en dat je bereid bent om in je dagelijks leven aandacht te hebben voor integratie.

Een individuele sessie duurt 1,5 uur en kost 150 euro. Om contact op te nemen vul je het contact form in of kan je persoonlijk mailen naar michellehufkens1@gmail.com.

Naast individuele – en koppelbegeleiding is het ontzettend waardevol om doorheen een proces begeleid te worden in groep. Dit biedt de mogelijkheid om gerichte oefeningen te doen, elkaar te kunnen inspireren, wat als ‘normaal’ gezien wordt te verbreden en zo op een korte tijd ontzettend te transformeren.


Sexual Empowerment workshop


Koppelworkshop


Stay Sensual Stay Sane traject


Nieuw! True & Through: Dahlia project (traumasensitief traject)


Indien de drempel nog groot is om samen te werken via bovenstaande vormen van begeleiding, kan je fijne starters vinden in de webshop. Met deze online courses kan je vanuit de veiligheid van je eigen thuis ondersteund worden in meer vitaliteit, zelfzorg en voldoening gevende seksualiteit.


Lees je graag meer over wat therapie inhoudt?

Ik wil meer weten over …
Sekstherapie
Energiewerk – Reiki
Psychologische begeleiding
Yoga & meditatie
Transgenderzorg

Blog at WordPress.com.