Overview Services

Voor begeleiding rond sexual empowerment, seksuele hulpvragen – en spanningsklachten kan je bij ons terecht voor één op één begeleiding, als koppel alsook voor groepssessies. Daarnaast engageren we ons graag voor events, retreats, lezingen en workshops op verplaatsing.

Michelle heeft na jaren klassieke psychotherapie gekozen om de psychologische en seksuologische lens met de lichaamsgerichte en energetische te combineren:

We bespreken bij intake vanuit welk opzet we van start gaan. Graag werk ik vanuit een fijn contact waarbij het veilig is om bij jezelf de verschillende lagen te exploreren van het mentale, emotionele, fysieke en energetische lichaam. Bij de sessies kan je het volgende verwachten: intentie zetten, gesprek, spiegels voorgehouden worden, suggesties, energetisch intunen, eventueel nazorg via email en focus op integratie in je dagelijks leven. Niets moet en met wat er naar boven komt, gaan we aan de slag.

Het is van belang dat je gemotiveerd bent om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor je kwaliteit van leven en dat je bereid bent om in je dagelijks leven aandacht te hebben voor integratie. Een individuele sessie bij Michelle duurt 1,5 uur en kost 150 euro.

Je kan meer lezen over het therapeutische kader en de achtergrond van waaruit de holistische sessies opgebouwd zijn via volgende links:

Sekstherapie
Energiewerk – Reiki
Psychologische begeleiding
Yoga & meditatie

Transgenderzorg


Naast individueel werk kan het ontzettend waardevol zijn om doorheen een proces begeleid te worden in groep. Dit is het ideale format om elkaar te inspireren, te voelen dat je niet alleen bent en schaamte los te laten om vrijer en met open blik te leven. We zijn erg gepassioneerd door de Sexual Empowerment reeks (women only), het Stay Sensual Stay Sane traject (genderneutraal) en recentelijk ons nieuw concept voor koppels.

Sexual Empowerment workshop reeks
Stay Sensual Stay Sane

Koppelgroepssessies

Voelt de stap nog te groot? Start dan met het Sexual Empowerment boek of de yogabundel voor intimiteit en welzijn. Dit zijn ideale tools om vanuit de veiligheid van je eigen thuis ondersteund te worden in meer vitaliteit, zelfzorg en voldoening gevende seksualiteit. Het belooft ontspanning en joie de vivre te brengen en kan solo of samen beleefd worden.

Zowel het boek als de yogareeks kan je aankopen via de shop!

Blog at WordPress.com.