Koppel groepssessies

Geen enkel koppel heeft continu dezelfde behoeftes, ook niet in seksualiteit. ‘Hoe het vuur in onze relatie aanhouden?’, stellen we onszelf deze vraag niet allemaal wel eens? We hebben er vaak al wel over gesproken met elkaar en zaken uitgeprobeerd om die spark terug te brengen maar duurzame verandering is niet evident. Wij willen met deze zorgvuldig samengestelde sessies preventief, sex positive en verbindend werken. Je krijgt als koppel de inzichten en tools mee die in het dagdagelijkse leven geïntegreerd kunnen worden. Op deze manier ondersteunen we jullie om wat echt belangrijk is in het leven en in je (seksuele) relatie de aandacht te geven die het verdient.

Via dit traject willen we jullie aanspreken en aanmoedigen om samen te spreken, reflecteren en aan de slag te gaan met verschil in seksuele verlangens. We nodigen jullie uit te delen en nieuwe manieren van communiceren te onderzoeken, zowel verbaal als lichamelijk en zowel in accepterende als in veranderende vorm.

De (koppel)groepssessies starten vanaf januari 2023.
Er zullen twee trajecten tegelijk lopen, zodoende is er de keuze om het beste moment voor jullie beide uit te zoeken.

De data:
Traject op vrijdagavond 13, 20, 27 januari (start 19u)
Traject op zaterdagochtend: 14, 21, 28 januari (start 10u)

De prijs:
630 euro / vroegboekkorting 510 euro (t.e.m oktober)
Het tarief omvat toegang voor jullie beiden als koppel.
Indien je een factuur nodig hebt onder coaching graag gegevens vermelden bij registratie.

Locatie:
Zuidstationstraat 42, 9000 Gent in een sfeervolle penthouse waar we in alle privacy kunnen genieten van diepgaande verbinding.

Hosts:
Michelle Hufkens (Klinisch psycholoog, seksuoloog, yogadocent en quantum reiki master)
Hanne Golsteyn (Klinisch psycholoog, seksuoloog en systeemtherapeut)Voelen jullie het kriebelen? Schrijf je in via onderstaand registratiefomulier.

Blog at WordPress.com.