Services

Voor begeleiding rond sexual empowerment, seksuele hulpvragen – en spanningsklachten kan je bij ons terecht voor één op één begeleiding, als koppel alsook voor groepssessies. Daarnaast engageren we ons graag voor events, retreats, lezingen en workshops op verplaatsing.

Er wordt gewerkt vanuit het kader dat de psychologische en seksuologische wetenschap combineert met lichaamsgericht – en energetisch werk. Het is van belang dat je gemotiveerd bent om zelf verantwoordelijkheid te nemen voor je kwaliteit van leven en dat je bereid bent om in je dagelijks leven aandacht te hebben voor integratie.

Je kan meer lezen over het therapeutische kader en de achtergrond van waaruit de holistische sessies opgebouwd zijn via volgende links:

Sekstherapie
Energiewerk – Reiki
Psychologische begeleiding
Yoga & meditatie


Een individuele sessie duurt 1,5 uur en kost 150 euro.

Michelle werkt binnen Benelux Genderteam en begeleid mensen met gendervragen doorheen een psychosociaal en medisch traject bij genderdysforie. Daarover kan je hier meer lezen.

Het tarief is 100 euro voor 50 minuten en kan zowel online als in de praktijkruimte te Gent. (Locatie Nieuwewandeling 64)

Transgenderzorg

Naast individueel werk kan het ontzettend waardevol zijn om doorheen een proces begeleid te worden in groep. Dit is het ideale format om elkaar te inspireren, te voelen dat je niet alleen bent en schaamte los te laten om vrijer en met open blik te leven. Michelle is erg gepassioneerd door de Sexual Empowerment reeks (women only) en het Stay Sensual Stay Sane traject (genderneutraal).

Sexual Empowerment workshop reeks
Stay Sensual Stay SaneVoelt de stap nog te groot om samen te werken? Start dan met het Sexual Empowerment boek of de yogabundel voor intimiteit en welzijn. Dit zijn ideale tools om vanuit de veiligheid van je eigen thuis ondersteund te worden in meer vitaliteit, zelfzorg en voldoening gevende seksualiteit. Het belooft ontspanning en joie de vivre te brengen en kan solo of samen beleefd worden.

Zowel het boek als de yogareeks kan je aankopen via de shop!

Blog at WordPress.com.