Sien

Ik ben al mijn vriendinnen al aan het overtuigen! Wat ik vertel is hoe wij als vrouw tijdens deze workshop ruimte krijgen om gevierd te worden, dat we elk vanuit een eigen standpunt/verleden/ervaringen kijken naar intimiteit met onszelf en een eventuele partner en we dat tijdens deze workshop met elkaar mogen delen en dat maakt dat je je niet meer raar voelt of alleen in bepaalde zaken. Dat je in deze workshop ook gewoon tools krijgt om eerst bij jezelf te durven kijken en aangereikt krijgt wat allemaal kan. Dat een relatie met jezelf de belangrijkste is, ook op sensueel en seksueel vlak. Dat Michelle een powervrouw is waar je ook graag naar luistert en meegaat in hetgeen ze vertelt.

Ook al ben je in groep, er aandacht is voor ieder van ons, dat is zo waardevol. De laatste sessie was voor mij de meest fijne, de oefening is nog lang blijven hangen en heeft echt iets doen bewegen.

Na de eerste sessie wou ik nog meer, nog meer content, nog meer tools, nog meer verhalen delen met elkaar. De avonden vlogen voorbij en de mails die achteraf volgden zorgden er voor dat ik er ook thuis mee aan de slag ging en dat het iets is dat blijvend is en waar ik in wil blijven investeren. Ook fijn dat er voor lekkere drankjes en versnaperingen werd gezorgd. Michelle als spreker vond ik heel duidelijk, enorm veel enthousiasme en dat komt dan binnen.

Ik voelde mij er heel veilig.

Blog at WordPress.com.