Sofie K.

Dit traject was zo veel meer dan ik ervan verwacht had! Ik dacht dat er zou gewerkt worden om je seksualiteit/sensualiteit te vinden – wat ook zo was – maar ik had nooit gedacht dat dit slechts een tipje van de sluier zou zijn… Waar ik aanvankelijk dacht dat ik deelnam om aan mezelf te werken in functie van bepaalde relaties, heeft dit vooral een poort geopend om mezelf op een dieper niveau te leren kennen, in de eerste plaats ten voordele van mezelf.

Stay Sensual Stay Sane heeft mij wegwijzers en paden gegeven waarvan ik niet eens wist dat ze bestonden. Het reikt praktische tools aan om tot meer zelfkennis, zelfliefde en genot te komen.
Wat voor mij ook zo waardevol was, was het groepsgebeuren. Iedereen komt met z’n eigen verhaal, maar dikwijls was er wel één of ander raakvlak, zodanig dat er toch een groot gevoel van verbondenheid was. De activiteiten waardoor we elkaar dan even live ontmoet hebben, hebben hieraan zeker ook een essentiële bijdrage geleverd!
De leuke extraatjes/verrassingen hier en daar brachten dan weer nog eens wat kinderlijk geluk naar boven!

De modules Rewilding en Cyclisch leven hebben mij doen beseffen dat hierin de essentie zit waarmee ik voor mezelf moest van start gaan, Sex magic is de uiteindelijke kers op de taart!

Stay Sensual Stay Sane heeft mijn ogen geopend, een proces in gang gestoken waar ik nog wel even zoet mee ben én waar ik nog lang de vruchten van kan plukken!

Zo dankbaar dat ik ben voor dit prachtige traject! Voor Michelle, die het ons mogelijk gemaakt heeft, gefaciliteerd, ondersteuning geboden en zo veel meer! Maar ook voor de mooie zielen, die zich opengesteld hebben, gedeeld, geluisterd en voor verbondenheid gezorgd hebben! En ook voor mezelf, om de stap in het onbekende gezet te hebben, om een klein beetje mijn kaarten op tafel te durven leggen en om mezelf dit gegund te hebben!

– Sofie K.

Blog at WordPress.com.