3 Pleasure Producten in de kijker


De wereld van erotische producten en seksspeeltjes is overweldigend qua aanbod. Daarom koos ik zorgvuldig 3 must have items uit die ideaal zijn om in (of op) je nachtkastje te hebben.1. Kamerjas Yohna

Deze kamerjas helpt je een gevoel van vrijheid en sensualiteit te belichamen. Yohna is een lang model wat het in mijn ogen extra stijlvol maakt. De verkorte mouw maakt van dit item een kledingstuk dat lekker meebeweegt en bijvoorbeeld niet in je afwaswater kan blijven hangen hehe.


2. Godiva

Deze vibrator met haar elegant design is uiterst multifunctioneel! Ze kan gebruikt worden voor externe clitorale massage en activeert de wanden van de vagina binnenin. Bovendien is deze toy ideaal voor g-spot stimulatie vanwege een mooie curve en rond uiteinde.

* Gebruik steeds een fijn glijmiddel en maak achteraf proper met een toycleaner om vorming van bacteriën tegen te gaan!


3. Vingervibrator Kimberly

Deze handige vingervibrator gaat altijd mee wanneer ik workshops geef. Het is de ideale starterstoy voor wanneer je externe clitorale massage aan het verkennen bent. Daarnaast is deze het minst intimiderend om te gebruiken tijdens partnerseks. Het is een product dat het hele genderspectrum kan aanspreken en daar ben ik fan van!

Bonus tips met Kimberly:
1) Probeer eens het perineum, bekken, heup – anale regio te masseren met deze kleine vriend
2) Voor het verwennen van de penis kan je het frenulum en het gebiedje daar rond (verbindingsstukje van schacht naar eikel) stimuleren. Daar zit eigenlijk de clitoris van de penis!

* Gebruik steeds een fijn glijmiddel en maak achteraf proper met een toycleaner om vorming van bacteriën tegen te gaan!

Affiliatielink: www.nachtkastje.nl

Er rust nog heel wat taboe om vrijuit te spreken over je nachtkastje maar voel je vrij om je ervaring met je nieuwe speelgoed te delen!

Warme groeten & veel liefs, Michelle – Intimichi

Geef een reactie

Blog at WordPress.com.

%d bloggers liken dit: